Кабачки в пікантному клярі — рецепт приготування

Пропонуємо рецепт відмінною овочевої закуски швидкого приготування. Подайте її до столу, і ніхто не помітить спершу, що під маленькі акуратненькі пиріжки замаскувалися звичайнісінькі кабачки. Ну а смак — абсолютно дивовижний, адже в кляр для обсмажування додається соєвий соус!

Кляр, до речі, повинен вийти досить густим, так він не буде стікати з кабачків і розтікатися по сковороді. Кабачки беріть молоді, середнього розміру. Якщо ж овочі вам дісталися великі або злегка перезрілі, зніміть з них шкірку і виріжте серцевину. Колечка в клярі теж виглядають цікаво!


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно — 8 ст. л.

кефір — 6 ст. л.

сода — 1 ч. л.

Соєвий соус — 4 ст. л.

яйце — 2 шт.

цукор — 2 ч. л.

Соняшникова олія — 4 ст. л.

кабачок — 2 шт.


Як приготувати


·  1. Змішайте кефір з содою, додайте соєвий соус, цукор і яйце. Додайте борошно, перемішайте виделкою, щоб не було грудок.

·  2. Кабачки наріжте кільцями шириною до 1 сантиметра. Насадивши на вилку, умочуйте кабачки в кляр і смажте на розігрітій сковороді з додаванням рослинної олії.

·  3. Підсмажте спочатку з одного боку, а коли кляр схопиться, переверніть, зменшіть вогонь, накрийте кришкою і смажте з іншого боку до готовності. Викладайте підсмажені кабачки на паперовий рушник, щоб вбралося зайве масло.

Та ще смакота: пожежа — оком моргнути не встигнете. Подавайте кабачки як закуску зі сметанним соусом або ж як гарнір до м’яса, риби, курки. Готуйте на здоров’я і діліться рецептом з близькими!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.