Кабачки в паніровці – рецепт приготування

Кабачки в паніровці - рецепт приготування

Як ми вже тільки не готували кабачки? З ними можна робити все що завгодно: обсмажувати, запікати в духовці, готувати на грилі. Ми не втомлюємося радувати вас новими способами приготування цього смачного овоча.

Ми хочемо поділитися з вами рецептом кабачків в паніровці. Це легке блюдо сподобається всім без винятку. Приготуйте і переконайтеся особисто!

Інгредієнти для рецепта

  • Кабачок – 1 шт.
  • Сметана – 1 скл.
  • Гірчиця – 1 ст. л.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Оцет – 2 ч. л.
  • Мед – 2 ч. л.
  • Панірувальні сухарі – 0,5 скл.
  • Твердий сир – 100 г
  • Сіль – за смаком
  • Чорний перець (мелений) – за смаком

Як приготувати

·  1) Помийте кабачок і обріжте його края.

·  2) Поділіть кабачок навпіл і кожну половинку наріжте довгими вертикальними брусками.

·  3) Подрібніть цибулю і обсмажте її на сковорідці до появи золотистої скоринки.

·  4) У блендері змішайте цибулю, мед, оцет, гірчицю, сіль і перець. Збивайте інгредієнти до утворення однорідної маси.

·  5) Додайте в суміш сметану і ще раз добре перемішайте.

·  6) В окремому посуді змішайте сухарі, тертий сир і перець.

·  7) Шматочки кабачка зануріть в сметанну суміш, а потім обваляйте в паніровці.

·  8) Викладіть брусочки на застелене пергаментом для запікання деко.

·  9) Поставте деко в розігріту до 170 градусів духовку на 15-20 хвилин. Кабачки приготуються, коли панірування стане рум’яним.

Подавайте кабачки в паніровці з улюбленим соусом, спробуйте зі сметанним, який використовували під час приготування страви.

Кабачки в паніровці — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:


Смачного! Поділіться цим чудовим рецептом зі своїми друзями!

 

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.