Кабачки в паніровці — рецепт приготування

Як ми вже тільки не готували кабачки? З ними можна робити все що завгодно: обсмажувати, запікати в духовці, готувати на грилі. Ми не втомлюємося радувати вас новими способами приготування цього смачного овоча.

Редакція «З Смаком» хоче поділитися з вами рецептом кабачків в паніровці. Це легке блюдо сподобається всім без винятку. Приготуйте і переконайтеся особисто!


Інгредієнти для рецепта


кабачок — 1 шт.

сметана — 1 скл.

Гірчиця — 1 ст. л.

Цибуля — 1 шт.

оцет — 2 ч. л.

мед — 2 ч. л.

Панірувальні сухарі — 0,5 скл.

Твердий сир — 100 г

сіль — за смаком

Чорний перець (мелений) — за смаком


Як приготувати


·  1. Помийте кабачок і обріжте його краю.

·  2. Поділіть кабачок навпіл і кожну половинку наріжте довгими вертикальними брусками.

·  3. Подрібніть цибулю і обсмажте його на сковорідці до появи золотистої скоринки.

·  4. У блендері змішайте цибулю, мед, оцет, гірчицю, сіль і перець. Збивайте інгредієнти до утворення однорідної маси.

·  5. Додайте в суміш сметану і ще раз добре перемішайте.

·  6. В окремому посуді змішайте сухарі, тертий сир і перець.

·  7. Шматочки кабачка занурте в сметанним суміш, а потім обваляйте в паніровці.

·  8. Викладіть брусочки на застелене пергаментом для запікання деко.

·  9. Надішліть деко в розігріту до 170 градусів духовку на 15-20 хвилин. Кабачки приготуються, коли панірування стане рум’яною.

Подавайте кабачки в паніровці з улюбленим соусом, спробуйте зі сметанним, який використовували під час приготування страви. Смачного! Поділіться цим чудовим рецептом зі своїми друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.