Кабачки в клярі — Рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
15 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 2
Вегетаріанські Закуски Овочі

Літо — це, безсумнівно, пора фруктів, ягід, овочів і трав. В цю пору необхідно вдосталь насолодитися всіма доступними дарами з грядки, адже в них стільки вітамінів і мінералів, необхідних нашому організму.

Тому «Зі Смаком» підготував для вас ще один простий і швидкий рецепт приготування кабачків. Закуска готується за лічені хвилини і з мінімуму інгредієнтів, зате виходить нереально смачною!


Інгредієнти для рецепта


Кабачок — 2-3 шт.

Яйце — 1-2 шт.

Кисляк — 100 мл

Часник — 3 зуб.

Сіль — по смаку

Чорний перець (мелений) — по смаку

Пшеничне борошно — по смаку


Як приготувати


·  1 Очистіть овочі від шкірки і наріжте їх пластинами товщиною менше сантиметра.

·  2 Посоліть, поперчіть і додайте кілька зубчиків часнику. Ретельно перемішайте.

·  3 Для приготування кляра розітріть яйця з сіллю, додати кисле молоко. Після цього всипте таку кількість муки, щоб маса була рідшою, ніж млинцеве тісто.

·  4 Пластинки кабачків обваляйте спочатку в борошні, потім в кляр і обсмажте з двох сторін в соняшниковій олії.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Комментарии закрыты.