Кабачки в духовці — Рецепт приготування

Тип:
Гарніри
Час:
30 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 4
Веганські Вегетаріанські Закуски Овочі

Кабачки є дуже корисним і низькокалорійним продуктом. У них міститься багато калію, заліза, органічних кислот і вітамінів. І в той же час на 100 грам кабачків припадає тільки 27 калорій!

Завдяки своїм властивостям, цей продукт часто включають в дієти і схеми живлення для позбавлення від зайвої ваги.«Зі Смаком» пропонує вам приготувати цей овоч абсолютно новим способом. Ви насолоджуйтеся смачною закускою, і це ніяк не позначиться на вашій талії і стегнах!


Інгредієнти для рецепта


Кабачок – 3 шт.

Оливкова олія – 2 ст. л.

Рисова мука – 2 ст. л.

Сіль – по смаку


Як приготувати


·  1 Розігрійте духовку до 220 градусів. Якщо в духовці є режим конвекції, увімкніть його, так ви отримаєте більше хрустку скоринку.

·  2 Наріжте кабачки на скибочки.

·  3 У невеличкий поліетиленовий пакет всипте рисову муку, сіль і перемішайте все.

·  4 В цей же пакет покладіть кабачки, зав’яжіть його і гарненько струсніть, щоб кабачки рівномірно вкрилися паніровкою.

·  5 Деко застелити пергаментом і викласти на нього кабачки в один шар.

·  6 Посипте кабачки улюбленими спеціями, збризніть їх рослинною олією. Після цього відправте в духовку на 20 хвилин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.