Італійський хліб з начинкою – рецепт приготування

Що ви зазвичай берете з собою на роботу для перекусу? У багатьох господинь частіше за все не вистачає часу, щоб приготувати собі повноцінний обід, і тому вони просто роблять бутерброди. Але якими б сендвічі не були смачними, вони дуже швидко набридають.

Ми хочемо розповісти вам про те, як можна приготувати оригінальну закуску з допомогою банальних інгредієнтів. Італійський хліб з начинкою – смачна альтернатива звичним бутербродів. Спечіть, і оціните цей шедевр особисто!


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно – 1 кг

дріжджі – 3 ст. л.

цукор – 100 г

сіль – за смаком

яйце – 5 штук.

молоко – 0,5 л

Твердий сир – 200 г

Варена ковбаса – 200 г

Цибуля – 1 шт.

петрушка – 0,5 Пуч.

кріп – 0,5 Пуч.

Мак – за смаком


Як приготувати


·1 У глибокому посуді змішайте борошно, сухі дріжджі, цукор і 1 ст. л. солі.

·2 В окремому посуді гарненько збийте молоко з 2 сирими яйцями. Додайте суміш до борошна і замісити тісто. Залиште його на 2 години в теплому місці.

·3 Коли тісто підніметься, присипте робочу поверхню столу або обробну дошку борошном і акуратно його розкачайте.

·4 Дрібним кубиком наріжте сир і ковбасу. Подрібніть 3 відварені яйця, цибуля і зелень. Змішайте всі інгредієнти в глибокому посуді, додайте сіль, перець і перемішайте.

·5 Викладіть суміш в центр розкачане тісто. Потім сформуйте рулет і зробіть на його верхівці діагональні надрізи з проміжком в 1 см. Змастіть рулет збитим яєчним жовтком і посипте його маком.

·6 Надішліть рулет в розігріту до 180 градусів духовку на 40-50 хвилин.

Вітаємо, шикарний хліб з начинкою готовий! Подавайте його до перших страв, беріть з собою у вигляді перекусу і насолоджуйтеся. Смачного! Поділіться рецептом цієї ароматної випічки зі своїми друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.