Італійські фрикадельки — Рецепт приготування

італійські фрикадельки рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
60 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 4
М’ясо

Італійські фрикадельки — це дуже незвичайний спосіб приготувати м’ясо. Він наших фрикадельок або тефтелькою вони відрізняються і інгредієнтами, і способом приготування. Італійські м’ясні кульки спочатку запікаються в духовці, а потім тушкують у томатному соусі, а в їх склад входить 2 види сиру.

«Зі Смаком» підготував для вас доступний і дуже незвичайний рецепт приготування італійських фрикадельок. Їх можна заморозити і залишити для відповідного випадку. Тільки якщо до вас завітає багато гостей, обов’язково готуйте побільше, вже дуже швидко фрикадельки зникають зі столу.


Інгредієнти для рецепта


Батон – 0,25 шт.

Молоко – 1 скл.

Яловичий фарш – 900 г

Яйце – 2 шт.

Петрушка – 1 пуч.

Пармезан – 0,5 скл.

Часник – 4 зуб.

Червоний перець – по смаку

Моцарелла – 150 г

Оливкова олія – 3 ст. л.

Помідор – 4 шт.

Базилік – 1 пуч.

Сіль – 1,5 ч. л.


Як приготувати


·  1 розігрійте Духовку до 200 градусів. Деко застеліть пергаментом і змастіть його оливковою олією.

·  2 Хліб подрібніть в блендері або порвіть руками і перекладіть його у велику миску. Залийте молоком і відкладіть в сторону, щоб молоко вбралося.

·  3 Яйця збийте, додайте до них яловичий фарш, подрібнену петрушку, тертий пармезан, роздавлений зубчик часнику, чайну ложку солі і трохи червоного перцю. Все ретельно перемішайте. Потім додайте в масу хліб з молоком і вимісити фарш.

·  4 Намочіть руки, розділіть фарш на 4 частини і скачайте з них кульки. Всередині кожного зробіть поглиблення і покладіть в нього шматочок моцарели. Поверніть фаршу форму кульки і викладіть вироби на деко. Після відправте в духовку на 25-30 хвилин.

·  5 У цей час можна зробити соус. Для цього нагрійте в сковороді 2 ст. л. оливкової олії. Покладіть на сковороду 3 зубчики часнику, всипте червоний перець і тушкуйте, поки часник не стане м’яким.

·  6 Потім додайте нарізані томати, склянку води, подрібнений базилік і пів чайної ложки солі. Доведіть соус до кипіння, після чого зробіть мінімальний вогонь і варіть соус близько 30 хвилин, поки він не загусне.

·  7 Після цього перекладіть фрикадельки в соус і обваляйте їх у ньому. Протушкувати ще 6 хвилин, періодично перевертаючи їх.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.