Індичка у вершковому маринаді — Рецепт приготування

індичка у вершковому маринаді рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
40 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 6
М’ясо

Якщо ви плануєте готувати на вечерю курку або індичку, є один чудовий перевірений рецепт маринаду, який можна приготувати з ранку, перед виходом з дому, всього за 5 хвилин. Птах буде маринуватися весь день, і це зробить м’ясо неймовірно соковитим і ніжним.

Головний інгредієнт цього маринаду для птиці — вершки. За день вони чудово оброблять м’ясо, а ввечері вам залишиться тільки поставити його в духовку — і обалденно смачна вечеря готовий!


Інгредієнти для рецепта


Індичка — 1-1,5 кг

Вершки — 2 скл.

Лимонна цедра — 20 г

Кріп — 1 пуч.

Сіль — по смаку

Чорний перець (мелений) — по смаку


Як приготувати


·  1 У велику ємність покладіть оброблену індичку, залийте вершками, додайте цедру, кріп, сіль і перець.

·  2 Накрийте плівкою і відправте в холодильник приблизно на 8 годин.

·  3 Духовку розігрійте до 200 градусів, м’ясо індички вийміть з маринаду і покладіть у форму для запікання або на застелений пергаментом деко. Запікайте індичку близько півгодини.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.