Ікра з баклажанів — Рецепт приготування

ікра з баклажанів рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
60 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 6
Веганські Вегетаріанські Заготовки Овочі

Заготовки на зиму не обходяться без овочевої ікри: кабачкової, баклажанної або змішаною. Чудова намазки на хліб, закуска і навіть пікантний гарнір — використовуйте її як вам завгодно. У будь-якому випадку ця закрутка просто зобов’язана бути на вашій кухні.

Підготувати головний інгредієнт для нашого страви — синенькі — можна різними способами: зварити, підсмажити на сковороді або запекти в духовці. Ми випробували останній спосіб і з упевненістю радимо вам. Рецепт розрахований на 6 півлітрових банок.


Інгредієнти для рецепта


Баклажан — 1 кг

Помідор — 5 шт.

Морква — 4 шт.

Часник — 1 шт.

Цибуля — 5 шт.

Болгарський перець — 1 шт.

Перець чилі — 1 шт.

Сіль — 1,5 ч. л.

Соняшникова олія — 50 мл


Як приготувати


·  1 Баклажани вимийте, розріжте плодоніжки і розріжте синенькі навпіл, викладіть на деко. Запікайте їх протягом 25 хвилин при температурі 200 градусів.

·  2 Вимийте і очистіть від шкірки цибуля, часник, морква, помідори, очистіть від насіння болгарський і гострий перець,. Пропустіть очищені овочі через м’ясорубку. Цибулю слід подрібнювати в окрему ємність.

·  3 В жароміцної посуді розігрійте масло і викладіть цибулю, смажте до золотистого кольору. Додайте інші овочі і тушкуйте на повільному вогні протягом 30 хвилин.

·  4 Дістаньте з духовки баклажани очистіть від шкірки, пропустити через м’ясорубку. Додайте синенькі до інших овочів, посоліть і тушкуйте ще 30 хвилин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.