Хрущовське тісто

20 хвилин
Легко
Порцій: 8
Випічка

Дріжджове тісто на молоці, як правило, готується за кілька годин до випікання, і це довге очікування! Може знадобитися годину або два, щоб вона як слід піднялося. Рецепт, яким «Зі Смаком» поділиться сьогодні, скоротить це очікування до мінімуму.

Так зване французьке тісто прийнято вважати найкращим тестом для випічки. Воно також відоме як хрущовське тісто, оскільки за легендою здобуло велику популярність завдяки Ганні Дишкант — улюбленої кухарки Хрущова.

Інгредієнти

Дріжджі
50 г

Сіль
0,5 ч. л.

Молоко
200 мл

Цукор
2 ст. л.

Маргарин
200 г

Пшеничне борошно
500 г

Рецепт Приготування

дріжджі Розітріть з сіллю і цукром. Залийте їх молоком і перемішайте. Додайте розтоплений маргарин і поступово вмішайте борошно.
Отриману суміш остудіть і поставте в холодильник мінімум на півтори години.

Існує ще одна назва цієї заготовки — віденський тісто. Ось тільки як би ви її не називали, переваги у нього все ті ж. По-перше, тісто може зберігатися в холодильнику буквально тижнями і чекати своєї години, так що готуйте наперед. По-друге, булочки та пироги з нього довго не черствіють, залишаються м’якими і ароматними. Не забудьте зберегти наш рецепт, щоб не загубився!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.