Густий грушевий джем — рецепт приготування

Редакція «З Смаком» відповідально заявляє: хорошого джему багато не буває. Як же не скористатися можливістю і не приготувати ще одну баночку смакоти? На цей раз з груш. Густий, надзвичайно красивий, з приголомшливим ванільним ароматом … Ідеально намазується на хліб і не розтікається. Як масло!

Прянощі — прекрасний спосіб облагородити що завгодно. В результаті простацьке, на перший погляд, блюдо на смак просто фантастичне. Груша дружить з ваніллю, кардамоном, рожевим перцем, мускатним горіхом. Вибирайте собі до душі!

Якщо блендера у вас немає, можете організувати процес інакше. На самому початку натріть груші на тертці, а далі готуйте згідно рецепту. Велика частина скибочок розвариться, але готовий джем все ж буде більш фактурним, ніж той, що був Пюріровать.


Інгредієнти для рецепта


груша — 2 кг

цукор — 3 скл.

Мускатний горіх — 2 щеп.

Лимонний сік — 0,25 скл.

ванілін — 1 ч. л.


Як приготувати


·  1. У груш видаліть серцевину. Шкірку знімати не треба, так як вона багата на пектин, від якого багато в чому залежить густота джему.

·  2. М’якоть груш наріжте невеликими кубиками, додайте лимонний сік, цукор і мускатний горіх.Доведіть до кипіння, періодично помішуючи дерев’яною лопаткою. Після закипання варіть на повільному вогні 40 хвилин.

·  3. Зніміть з вогню, злегка остудіть, пюріруйте масу блендером, додайте ванілін. Поверніть каструлю на вогонь і ще раз доведіть до кипіння. Готовий джем розфасуйте гарячим по стерилізованим банкам.Закрийте кришками, переверніть банки і укутайте до охолодження.

Ви лише уявіть: ранок, свіжозварене кави, ароматна булочка з джемом … Готуйте, пробуйте, дивуйтеся і діліться радістю з друзями, адже це насправді дуже смачно!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.