«Грузінчікі» – рецепт приготування

«Грузінчікі» – це оригінальне блюдо, яке сподобається всім любителям пельменів. У цього чудового ласощі є безліч назв. Хтось називає ці чудові рулетики з м’ясом «гусарікі», хтось «ханум», а хтось і зовсім кличе ледачими пельменями.

Ми підготували для вас швидкий і простий рецепт приготування цієї страви. Порадуйте своїх близьких вже сьогодні!


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно – 4-5 скл.

яйце – 1 шт.

вода – 600-700 мл

свинячий фарш – 300 г

Капуста білокачанна – 300 г

Цибуля – 4 шт.

морква – 1 шт.

Томатна паста – 2 ст. л.

часник – 2 зуб.

сіль – за смаком

Лавровий лист – 3 шт.

Чорний перець (мелений) – за смаком

Соняшникова олія – 2-3 ст. л.


Як приготувати


·  1. Просійте борошно і змішайте її з яйцем, 400 мл води і 0,5 ч. л. солі. Замісити тісто і залиште його на 20-30 хвилин, щоб воно стало еластичним.

·  2. Дрібно наріжте капусту і наріжте кубиками 1 цибулину. Візьміть миску і змішайте в ній фарш, капусту і цибулю. Додайте сіль і перець за смаком. Також в фарш можна додати обсмажені з цибулею гриби.

·  3. Розкачайте тісто тонкої коржем і рівномірно викладіть на неї фарш. Поверніть тісто рулетом і наріжте його так, щоб вийшли невеликі рулетики.

·  4. Подрібніть 3 цибулини, натріть на тертці моркву.

·  5. У сотейнику або в глибокій сковороді розігрійте олію і обсмажте цибулю до прозорості. Додайте моркву, томатну пасту і дрібно нарізаний часник. Влийте 200 мл води, додайте в сотейник лавровий лист, сіль і перець. Протушкувати все інгредієнти.

·  6. Помістіть рулетики в соус і варіть їх приблизно 15 хвилин до готовності.

Вітаємо, ваші неперевершені «грузінчікі» готові! Подавайте блюдо разом з соусом, в якому вони готувалися. Смачного!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.