Грушевий пиріг – рецепт приготування

Коли груші в самому соку, вони так і просяться в тісто. Випічка з грушами зачаровує ароматом і ніжністю, при цьому стиглі плоди соковитіше і солодший яблук. Саме через свою привабливості вони і стають причиною маленької, але помилки.

Шарлотка з грушами безсумнівно матиме чудовий смак, але бісквіт не витримує таку кількість соку і швидко розмокає, перетворюючись в кашу. Вихід, звичайно, є, адже можна використовувати тверді і хрусткі сорти, але так не хочеться жертвувати м’якістю сортів «конференс», «Дюшес», «Листопадова»…

«З Смаком» і в цей раз не підведе, адже існує ідеальний рецепт грушевого пирога, який не поступатиметься Шарлотці і будь-якому іншому.


Інгредієнти для рецепта


груша – 2 шт.

Пшеничне борошно – 75 г

Цукрова пудра – 100 г

Вершкове масло – 50 г

лимон – 1 шт.

розпушувач – 1 ч. л.

абрикосовий джем – 2 ст. л.

сметана – за смаком

сіль – за смаком

банан – 1 шт.


Як приготувати


·1 Вичавіть сік з одного лимона. Очистіть груші, поріжте на часточки або великі шматки, попередньо видаливши серцевину. Збризніть лимонним соком.

·2 Просійте борошно з розпушувачем і цукровою пудрою (75 г). Роздавите банан з розм’якшеним маслом і щіпкою солі, влийте в сипучу суміш і замісити тісто. Потім додайте груші з соком і знову перемішайте.

·3 Вилийте суміш у форму для запікання (краще роз’ємну), вистеленную пергаментним папером. Запікайте при 180 градусах 45 хвилин і подавайте на стіл, присипавши залишками цукрової пудри.

Вас чекає чудовий сніданок або десерт до чаю. Кориця? Будь ласка! Ложечка какао? Ще краще. Головне не переборщити з грушами, які можна порізати як великими шматками, так і тонкими часточками. Такий пиріг з грушами НЕ розповзеться, але буде соковитим. Діліться їм з друзями, а рецептом – тільки з близькими.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.