Грушевий мармелад — рецепт приготування

Сніданок — основний прийом їжі за цілий день, тому так важливо, щоб він був збалансованим і насичував енергією на весь день. Дуже часто хочеться з’їсти на сніданок щось солоденьке.

У багатьох європейських країнах прийнято пити ранковий чай або каву разом з булочкою, намазала товстим шаром смачного мармеладу. Ми хочемо поділитися з вами рецептом відмінного мармеладу з груш і ванілі. Спробуйте, ви будете в захваті!


Інгредієнти для рецепта


груша — 1,5 кг

цукор — 400 г

ваніль — 2 шт.

яблучне желе — 40 г


Як приготувати


·  1. Вимийте груші, очистіть їх від шкірки. Розріжте кожну грушу на 4 частини і видаліть серцевини.

·  2. Натріть груші на крупній тертці, помістіть їх в глибокий посуд, додайте цукор, накрийте кришкою або харчовою плівкою, а потім відправте в холодильник на 4-5 годин.

·  3. Розріжте навпіл стручки ванілі, потім гарненько розімніть їх ножем.

·  4. Справжню в холодильнику грушевий масу перекладіть в каструлю. Влийте в каструлю холодну воду і дайте їй закипіти.

·  5. Після того як вода закипить, зменшіть вогонь, додайте ваніль і варіть грушевий масу протягом 40 хв. За 5 хвилин до готовності додайте в каструлю яблучне желе. Найкраще використовувати желе на агар-агар.

·  6. Помістіть мармелад в сухі попередньо простерилізовані банки. У кожну з них покладіть по половинці стручка ванілі, закрийте банки кришками, дайте мармеладу охолонути і поставте його в холодильник.

Найсмачніший мармелад виходить з груш сорту Делішес, так що рекомендуємо використовувати саме їх. Не забудьте поділитися цим простим рецептом зі своїми друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.