Грінки з цибулею – рецепт приготування

Напевно, кожен бував в такій ситуації, коли в холодильнику миша повісилася і несподівано нагрянули гості. Ви летите в магазин, метушіться і розумієте, що просто фізично не зможете нічим їх здивувати.Цей рецепт цибульних грінок прийде вам на допомогу в самій критичній ситуації, так як необхідні інгредієнти 100% є у вас на кухні.


Інгредієнти для рецепта


Цибуля – 1 шт.

яйце – 1 шт.

Пшеничне борошно – 1 ст. л.

Твердий сир – 100 г

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

Соняшникова олія – 1 ст. л.


Як приготувати


·  1. Головний інгредієнт нашої закуски – це цибуля. Якщо у вас цибулина великого розміру, то однією буде цілком достатньо, але якщо ваші цибулини не дуже великі, то краще використовувати дві. Очистіть цибулю від лушпиння і подрібніть його за допомогою ножа.

·  2. У невелику ємність розбийте яйце, посоліть його і збийте за допомогою вилки.

·  3. На середній терці натріть сир.

·  4. Змішайте нарізану цибулю, тертий сир і борошно. Додайте яйце і добре перемішайте. Якщо ви любите чорний перець, можете додати його до смаку.

·  5. Батон наріжте на 6 скибочок і на кожну скибочку викладіть цибульну начинку.

·  6. Розігрійте в сковороді рослинне масло і викладіть в неї цибульні грінки. Обсмажуйте їх на маленькому вогні до появи золотистої скоринки з обох сторін. Якщо начинка не тримається на скибочках батона, то вбийте в масу ще одне яйце.

Вітаємо! Ваша оригінальна закуска готова. Подавайте її гарячої, також можете присипати грінки свіжою зеленню. Вони будуть відмінно поєднуватися з вашим улюбленим супом!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.