Гриль-салат — Рецепт приготування

гриль салат рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
40 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 4
Вегетаріанські Закуски На грилі, Салати

Цей яскравий і свіжий гриль-салат з натяком на грецьку кухню можна приготувати прямо на пікніку. Він відмінно поєднується з шашликом з будь-якого м’яса або простий коржем. Родзинка страви в тому, що овочі перед нарізкою запікаються на грилі, так вони краще розкриють свій аромат і смак.

У приготуванні салату використовуються качанчики фенхелю — частина пряної рослини з солодкуватим присмаком і незрівнянним ароматом. Він часто зустрічається в стравах середземноморської і середньоазіатської кухні. Якщо ви ще не пробували цей продукт, радимо негайно з ним познайомитися.


Інгредієнти для рецепта


Качанчик фенхелю – 1 шт.

Болгарський перець – 1 шт.

Червоний цибулю – 1 шт.

Кабачок – 1 шт.

Гарбуз – 300 г

Оливкова олія – 0,25 скл.

Винний оцет – 3 ч. л.

Помідори черрі – 200 г

Сир фета – 200 г

Базилік – 0,5 пуч.

Сіль – по смаку

Чорний перець (мелений) – по смаку


Як приготувати


·  1 Наріжте поздовжньо перець і кабачок, гарбуз великими скибочками, цибулю півкільцями, помідори навпіл, качанчик фенхелю на 4 частини.

·  2 Розкладіть овочі одним шаром на грилі, збризніть половиною оливкової олії, посоліть. Підрум’яньте з обох сторін.

·  3 Зніміть овочі з гриля, дайте охолонути і наріжте кубиками. Цибулю і томати подрібнювати не треба.

·  4 Змішайте масло з оцтом, сіллю і перцем. Полийте соусом овочі, перемішайте. Зверху викладіть кубики фети і нарізаний базилік.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.