Грибний салат з морквою – рецепт приготування

З печериць роблять чудові соуси, жульени, додають їх в спекотне або суп. А що, якщо використовувати цей поживний продукт в якості основи для салату? Ні, страви з маринованими грибами вже приїлися, тому пропонуємо їх обсмажити, щоб повністю розкрити апетитний аромат.

Заправити грибний салат можна домашнім майонезом, але ми вирішили використовувати сметану: так ми додамо вершкову нотку, яка додасть салату ніжності і підкреслить смак грибів. Пасеровані моркву цілком замінна на моркву по-корейськи, але це вже справа смаку.


Інгредієнти для рецепта


печериці – 1 кг

Цибуля – 3 шт.

морква – 3 шт.

яйце – 4 шт.

Консервована кукурудза – 250 г

сметана – 4 ст. л.

Оливкова олія – 2 ч. л.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·  1. Відваріть яйця круто, остудіть і наріжте кубиками.

·  2. Печериці наріжте пластинами, викладіть на підігріту сковороду без масла. Обсмажте у власному соку, поки рідина не випарується, потім охолодіть.

·  3. Окремо підрум’яньте на сковороді дрібно нарізану цибулю і терту моркву, використовуючи по 1 ч. л. масла.

·  4. Змішайте гриби, цибулю, моркву, яйця і кукурудзу. Посоліть і поперчіть салат, заправте сметаною.

Салат можна подавати відразу після приготування, прикрасивши листочком петрушки, кропу або свіжої кінзи. І наостанок ще одна порада від «З Смаком»: щоб салат придбав приємну текстуру, посипте його сухариками з білого хліба. Їли рецепт вам сподобався, не забудьте зберегти його в закладках!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.