Грибний паштет — Рецепт приготування

грибний паштет рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
40 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 5
Вегетаріанські Закуски Овочі

Багато хто з нас звикли, що паштет — це виключно м’ясне блюдо. Але якщо ви на дієті або віддаєте перевагу вегетаріанську їжу, тоді існує рецепт низькокалорійного паштету без м’яса.

Ніжний грибний паштет — це чудова закуска, яка завжди доведеться до місця. З хрустким хлібом її можна запропонувати на сніданок абсолютно всім — і досвідченому гурману, і розпещеному малюкові. Спробуйте приготувати і ви!


Інгредієнти для рецепта


Печериці — 300 г

Сир — 150 г

Цибуля — 1 шт.

Морква — 1 шт.

Оливкова олія — 3 ч. л.

Сіль — по смаку

Чорний перець (мелений) — по смаку


Як приготувати


·  1 Розігрійте сковороду з рослинним маслом. Покладіть нарізані гриби, цибулю, моркву. Тушкуйте під кришкою 5-7 хвилин.

·  2 Посоліть і поперчіть, додайте спеції на свій смак, 1 ч. л. оливкової олії. Тушкуйте стільки ж.

·  3 Дайте грибів охолонути. Покладіть в чашу блендера, додайте знежирений сир. Подрібніть, але не сильно, щоб залишилися шматочки.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Комментарии закрыты.