Грибні відбивні — Рецепт приготування

грибні відбивні рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
30 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 5
Вегетаріанські Закуски

Погодьтеся, назва страви інтригує… Багато хто при цьому уявляють собі м’ясне блюдо, приправлене грибами і спеціями. Насправді це чудове блюдо приготовлено з глив. До речі, за смаком воно мало чим відрізняється від курячих відбивних. Не все відразу можуть правильно відповісти, з чого воно зроблено. При цьому воно ще й ситна.Ось чому грибні відбивні варто приготувати!

Якщо ви ще ніколи не купували гливи, однозачно варто задуматися про таку покупку. Ці гриби повністю безпечні для здоров’я і малокалорійні, що не може не радувати!


Інгредієнти для рецепта


Гливи — 400 г

Яйце — 2 шт.

Молоко — 4 ст. л.

Твердий сир — 50 г

Соняшникова олія — 2 ст. л.

Панірувальні сухарі — по смаку

Чорний перець (мелений) — по смаку

Сіль — по смаку


Як приготувати


·  1 Вимийте великі гливи. Трохи відбийте їх, посипте сіллю і чорним меленим перцем.
грибні відбивні рецепт приготування

·  2 Приготуйте кляр. Збийте яйця з молоком. Додайте тертий на дрібній тертці сир. За бажанням можна додати 1 яйце більше.
грибні відбивні рецепт приготування

·  3 Умочіть гриби в кляр і відправте на сковороду. Смажте по 5-6 хвилин з кожного боку до золотистого кольору.
грибні відбивні рецепт приготування

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.