Грибні тефтельки з гречкою – рецепт приготування

Всім відомо, що гречка – найкорисніша крупа, тому вона часто з’являється на наших столах. Але крім того, щоб заправити кашу маслом або молоком з цукром, з неї можна приготувати чудові тюфтельки.

Цей рецепт виручає, коли під рукою не виявляється м’яса. За рахунок грибів і яєць тюфтельки виходять ситними, а найголовніше – дуже смачними!


Інгредієнти для рецепта


гречка – 1 скл.

печериці – 800 г

яйце – 1 шт.

Томатна паста – 5 ст. л.

Цибуля – 2 шт.

італійські трави – за смаком

Панірувальні сухарі – за смаком

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

Соняшникова олія – 3 ст. л.


Як приготувати


·1 Відваріть крупу. Наріжте дрібними кубиками цибулю і гриби.

·2 Обсмажте цибулю на соняшниковій олії, поки він не стане золотистим. Висипати гриби і обсмажте до готовності.

·3 Злийте зайву рідину і подрібніть за допомогою м’ясорубки або блендера. Додайте до маси гречку, яйце, сіль і спеції, добре перемішайте.

·4 Сформуйте з суміші кульки, обваляйте в сухарях і обсмажте з усіх боків, щоб вони підрум’янилися.

·5 Розведіть томатну пасту в воді. Перекладіть тефтелі в форму і залийте соусом. Запікайте при 200 градусах 10-15 хвилин.

Готові грибні тюфтельки можна подавати з соусом і свіжими овочами. Пригощайтеся самі і обов’язково діліться рецептом з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.