Грибні котлети – рецепт приготування

Смажені котлетки подобаються всім без винятку, адже майже у кожної господині є свій фірмовий рецет.До цього універсального другого блюда підходить будь-який овочевий гарнір. Нерідко в фарш щось додають, щоб урізноманітнити смак, але «З Смаком» пропонує щось особливе. Приготуйте котлети з грибами без використання будь-якого м’яса!


Інгредієнти для рецепта


Цибуля – 2 шт.

печериці – 1 кг

яйце – 4 шт.

Панірувальні сухарі – 5 ст. л.

Соняшникова олія – 5 ст. л.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·  1. Зробіть грибний фарш. Дрібно наріжте гриби і відваріть їх в підсоленій воді. Як тільки вони будуть готові, змішайте їх з подрібненою цибулею, яйцями, сіллю і перцем.

·  2. Сформуйте кульки з фаршу овальної або круглої форми, обваляйте їх в панірувальних сухарях, пріплюсніте і смажте котлети на сквороду по 10 хвилин з кожного боку: 5 хвилин з одного і 5 хвилин з іншого.

Цей простий рецепт котлет не відніме багато часу. Важливо лише дотримуватися пропорції і стежити за запеклою. В іншому це унікальне блюдо підходить до будь-якого столу, а для його приготування підійдуть самі різні гриби. Приємного вам апетиту, і не забуьте поділитися нашим рецептом з іншими!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.