Грибне жарке – рецепт приготування

Виявляється, для того, щоб приготувати відмінне блюдо, необов’язково купувати багато дорогих і вишуканих продуктів. Досить буде того, що і так є практично в кожному холодильнику.

Ми хочемо поділитися з вами елементарним рецептом грибного жаркого. Для нього вам знадобляться гриби, цибулю, сир, сметана і всього 30 хвилин часу. Таке блюдо можна подавати разом з другими стравами і гарнірами. Воно прикрасить будь-який святковий стіл.


Інгредієнти для рецепта


Лісні гриби – 600 г

сметана – 300 г

Твердий сир – 150 г

Цибуля – 3 шт.

часник – 1-2 зуб.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·1 Вимийте і очистіть гриби, відваріть їх до готовності (поки не опустяться на дно каструлі).

·2 Перекладіть готові гриби на друшляк і промийте їх. Залиште гриби на друшляку на кілька хвилин, щоб дати можливість зайвої рідини стекти.

·3 Потім наріжте гриби невеликими скибочками. Очистіть і наріжте півкільцями цибулю.

·4 Поставте сковороду з рослинним маслом на великий вогонь, помістіть туди гриби і обсмажуйте їх до появи золотистого відтінку. Зменшіть вогонь і додайте до грибів цибулю. Обсмажуйте їх протягом 5-7 хвилин.

·5 У кінці приготування додайте в сковороду сіль, перець і подрібнений часник.

·6 Візьміть горщик для запікання і змастіть його всередині маслом. Помістіть в нього обсмажені гриби з цибулею і влийте сметану. Ретельно все перемішайте.

·7 Посипте блюдо тертим твердим сиром і відправте горщик в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.

Вітаємо, ситне грибне печеня готова! Подавайте його до столу гарячим, поки сир ще буде приємно тягнутися. Поділіться цим простим рецептом зі своїми друзями і розповідайте в коментарях, як готуєте грибне печеня ви.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.