Грецький соус – рецепт приготування

Багато відомих соуси були винайдені французами ще в середні століття, але цей смачний соус родом з теплою Греції не менш відомий. В його основі – оливкова олія, яке містить унікальний смаковий і ароматичний букет.

Історія його виникнення пов’язана з традиційним еллінським блюдом, що не дивно: як може грецький салат обійтися без грецького соусу? Згодом він став настільки популярний, що його почали поєднувати і з іншими стравами. Так грецький соус до салату перетворився ще й в м’ясний соус.


Інгредієнти для рецепта


Оливкова олія – 100 мл

Лимонний сік – 50 мл

орегано – 1 ч. л.

сіль – 0,5 ч. л.

Чорний перець (мелений) – за смаком

часник – 6 г


Як приготувати


·  1. Роздавите зубчик часнику і покладіть його в закривається баночку. Додайте до нього сіль, орегано, перець, оливкова олія і лимонний сік.

·  2. Закрийте кришкою і гарненько струсіть банку. Для більш насиченого смаку можна використовувати блендер. Ваш соус готовий!

Такий соус обов’язково стане в нагоді, адже він ідеально підходить і до м’ясних страв, і до салатів.Грецький соус зберігайте в холодильнику, а рецепт – в закладках, і ваш стіл завжди буде особливим!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.