Грецький салат в човнику з перцю — Рецепт приготування

грецький салат в човнику з перцю рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
10 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 2
Вегетаріанські  Закуски Салати

Ми дуже любимо грецький салат за простоту приготування та свіжий смак. Греки рідко імпровізують з інгредієнтами і їдять його класичному вигляді. До складу цієї закуски зазвичай входять томати і огірки, цибуля шалот, маслини і фета, а заправляють його оливковою олією і лимонним соком.

«Зі Смаком» пропонує вам сьогодні приготувати грецький салат абсолютно новим незвичайним способом — у вигляді канапе в човнику. Крім звичних інгредієнтів в це закуску буде входити болгарський перець, з якого буде зроблена човник.


Інгредієнти для рецепта


Болгарський перець – 1 шт.

Огірки – 1 шт.

Помідори черрі – 4 шт.

Маслини – 4 шт.

Сир фета – 100 г

Червоний цибулю – 0,5 шт.

Оливкова олія – 1 ст. л.

Лимонний сік – 0,5 ч. л.

Орегано – 0,25 ч. л.

Часник – 1 зуб.

Сіль – по смаку


Як приготувати


·  1 Болгарський перець розріжте вздовж, видаліть насіння і перегородки. Кожну половинку розрізати ще на дві частини вздовж.

·  2 Наріжте дуже тоненькими кружечками огірок, а томати половинками. Подрібніть цибулю і наріжте кубиками фету.

·  3 Змішайте масло, сік лимона, орегано, цибулю, подрібнений часник і сіль.

·  4 Шпажкою проткніть один край гуртка огірка, половинку помідора зрізом вгору, потім кубик фети і маслину, а після проткніть другий край огірка. Готові канапе застроміть в човники з перцю.

·  5 Поставте човники на блюдо і полийте заправкою.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.