Гречка на сковороді — Рецепт приготування

гречка на сковороді рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
90 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 5
Крупи М’ясо

Урізноманітнити вечеря можна завжди, варто лише тримати в запасі хоча б склянку гречки. «Цариця круп» не тільки поживна, але і дуже проста у приготуванні, адже з нею поєднуються і гриби, і м’ясо, і риба або звичайні овочі.

Щоб не готувати окремо гарнір і додаток до нього, радимо скористатися рецептом «два в одному»: гречка по-боярські з тюфтельками. Готується це блюдо на сковороді, а родзинка його в тому, що тефтелі у нас незвичні, з сюрпризом, тобто з соковитою начинкою.


Інгредієнти для рецепта


Гречка – 1 скл.

Свинячий фарш – 400 г

Печериці – 100 г

Цибуля – 2 шт.

Соняшникова олія – 3 ст. л.

Сіль – по смаку

Чорний перець (мелений) – по смаку

Вода – 1,5 скл.


Як приготувати


·  1 Дрібно наріжте 1 цибулину, відправте на сковороду з 1 ст. л. масла, обсмажте до прозорості.

·  2 Так само дрібно наріжте гриби, з’єднайте з цибулею, обсмажте. Зніміть з вогню, викладіть в окрему посуд.

·  3 Подрібніть в блендері другу цибулину, додати у фарш, посоліть, поперчіть і добре перемішайте.

·  4 Розділіть фарш на 5 частин, сформуйте з кожної коржик і викладіть в середину грибну начинку. Зробіть злегка приплюснуті тефтелі, обсмажте з двох сторін на маслі.

·  5 Гречану крупу промийте і викладіть між тюфтельками, залийте гарячою водою. Ще трохи посоліть, додайте перець. Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і варіть під закритою кришкою протягом 20 хвилин.

·  6 Зніміть гречку з вогню і дайте страві настоятися протягом півгодини під рушником. Готово!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.