Гречаники з фаршем — Рецепт приготування

гречаники з фаршем рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
40 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 6
Крупи М’ясо На пару

Якщо вам трохи приїлися банальні каші, спробуйте приготувати нові страви з круп, наприклад, гречаники. Між іншим, їх можна зробити просто з решти каші.

Секрет популярності цієї страви в тому, що м’ясний фарш змішується з гречаною крупою і в результаті ви отримуєте два в одному: м’ясо і гарнір. Гречаники мають цікавий смак, вони ситні і прості в приготуванні. Зробіть тефтелі з гречкою по наступному рецепту або трохи змінити набір інгредієнтів. Гречку, наприклад, можна замінити будь-якою іншою крупою, так і фарш вибирайте по смаку.


Інгредієнти для рецепта


М’ясо – 500 г

Гречка – 150 г

Цибуля – 1 шт.

Яйце – 2 шт.

Петрушка – 1 пуч.

Часник – 1 зуб.

Морква – 1 шт.

Орегано – 1 трісок.

Сіль – по смаку

Чорний перець (мелений) – по смаку

Соняшникова олія – 3 ст. л.


Як приготувати


·  1 Переберіть гречку і промийте водою. Всипте крупу у киплячу воду, посоліть і відваріть. Зробіть із м’яса фарш.Додайте у фарш остиглу гречану кашу і ретельно все перемішайте.

·  2 Подрібніть петрушку, цибулю і часник, змішайте з м’ясним фаршем. Додайте яйця, сіль і перець, орегано, перемішайте.

·  3 Натерти дрібно моркву, обсмажте і теж відправте в фарш.

·  4 Опустіть руку в воду, потім беріть фарш по жмені і формуйте кульки. Обсмажте їх у соняшниковій олії до золотистого кольору. Можна приготувати гречаники на пару, вийде не менш смачно.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.