Гратен з гарбуза – рецепт приготування

Гарбузова пора в розпалі, а значить, настав час колоритних осінніх страв. Пропонуємо додати вашому столу яскравих фарб, і приготувати незвичайний гратен, де в головній ролі зовсім не картопля…

Незвичайне поєднання бринзи і гарбуза приємно здивує навіть тих, хто до цього овочу відноситься абсолютно байдуже. Тільки уявіть, у вас на тарілці красується ціла палітра смаків: від вершково-солодкого до пряно-солоного. Отже, гарбузовий гратен!


Інгредієнти для рецепта


гарбуз – 1 кг

бринза – 300 г

помідор – 1-2 шт.

Вершкове масло – 50 г

петрушка – 0,5 Пуч.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·1 Гарбуз наріжте великими скибочками і відваріть в підсоленій воді до м’якості. Потім остудіть, видаліть шкірку і наріжте більш тонкими частинами, близько 0,5 см.

·2 Бринзу наріжте тонкими слайсами, розтопіть вершкове масло.

·3 У змащену форму для випічки викладіть шар гарбуза, потім шар бринзи, поперчіть, знову викладіть гарбуз і змастіть вершковим маслом. Повторюйте шари, поки не закінчаться продукти.

·4 Завершальним шаром викладіть нарізану кільцями томат. Посоліть і поперчіть блюдо, зверху вилийте залишився вершкове масло.

·5 Надішліть форму в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин. Гратен готовий!

увінчалися готову страву рубаною петрушкою і подавайте до столу щось новеньке. Сподіваємося, цей осінній рецепт вам припав до смаку. Якщо це так, не забудьте розповісти про нього друзям, натиснувши «Поділитися»!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.