Горбуша солона з цибулею — Рецепт приготування

горбуша солона з цибулею рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
20 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 5
Закуски Риба

Якщо ви хочете порадувати близьких прекрасною холодною закускою, засолите рибу. Для цього підійде практично будь-яка червона риба: форель, сьомга, нерка. Але ми з вами звернемо увагу на горбушу. Вже дуже вона смачна в солоному вигляді.

До речі, на смак така рибка вийде нітрохи не гірше сьомги. Вона буде зовсім не суха, а навпаки, ніжна і соковита. Весь секрет у луці!


Інгредієнти для рецепта


Горбуша – 1 кг

Сіль – 0,5 скл.

Цукор – 2 ст. л.

Соняшникова олія – 0,5 скл.

Цибуля – 4 шт.

Оцет – 2 ст. л.


Як приготувати


·  1 Робіть рибу, коли вона ще до кінця не розморозилася. Випатрайте, видаліть голову, хвіст і плавники.Очистіть рибу від плівок і кісток. У вас повинно вийти дві половинки філе.

·  2 Посипте їх цукром і сіллю. З’єднайте половинки і залиште філе на дві години при кімнатній температурі, а потім надішліть на 8 годин в холодильник.

·  3 Потім наріжте рибу шматочками. Викладіть на блюдо шарами, чергуючи з кільцями цибулі. Полийте оцтом і олією без запаху. Відправте в холодильник на добу.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.