Голубці в мультиварці — Рецепт приготування

голубці в мультиварці рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
80 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 4
Мультиварка М’ясо

Подати до відварного капустяного листя можна що завгодно: гриби, м’ясо, овочі і навіть сир. Але миліше серцю і приємніше на смак все ж класичний варіант з фаршем. Оригінальний спосіб приготування передбачає висококалорійне жирне блюдо, які не всі можуть собі дозволити через дієти.

Тому «Зі Смаком» вважав своїм обов’язком опублікувати рецепт низькокалорійних голубців в мультиварці. Якщо цього кухонного пристосування у вас немає, використовуйте каструлю з товстим дном або казан, при цьому час гасіння трохи збільшиться. Готовність слід перевіряти на смак.

 

Інгредієнти для рецепта

 

Капуста білоголова – 1 кг

Телятина – 600 г

Цибуля – 1 шт.

Яйце – 1 шт.

Сіль – по смаку

Чорний перець (мелений) – по смаку

Перець чилі – 0,5 шт.

Помідор – 3 шт.

Морква – 1 шт.

Вода – 1 скл.

Оливкова олія – 1 ст. л.

Часник – 2 зуб.

 

Як приготувати

 

·  1 Розберіть капусту на листя, варіть в підсоленій воді протягом 3 хвилин.

·  2 Відваріть телятину, остудіть і пропустіть через м’ясорубку разом з цибулею. Додайте яйце, посоліть, поперчіть і добре перемішайте.

·  3 Загорніть фарш в капустяне листя, складіть в чашу мультиварки.

·  4 Помідори обшпарте, зніміть шкірку, подрібніть в пюре, додайте терту моркву, пропущений через прес часник, подрібнений гострий перець. Викладіть суміш поверх голубців, додайте оливкову олію, залийте водою. При бажанні посоліть ще раз.

·  5 Увімкніть режим «Мультиповар» і тушкуйте голубці протягом 15-20 хвилин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.