Голландський соус — Рецепт приготування

голландський соус рецепт приготування

Тип:
Інше
Час:
20 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 2
Вегетаріанські На пару Соуси

Голландський соус, незважаючи на свою назву, має зовсім інше походження. Насправді це класичний соус французької кухні на основі яєць. Саме він є важливою складовою багатьох французьких страв. Найчастіше його подають до яєць бенедикт, вареним овочам або рибі. Найцікавіше, що в Нідерландах такий соус ніколи не готували.

Вам знадобиться всього лише 10 хвилин, щоб приготувати цей фантастичний соус, який стане чудовим доповненням до ваших страв. Особливість голландського соусу: його не можна довго зберігати, а слід подавати відразу після приготування.


Інгредієнти для рецепта


Жовтки – 4 шт.

Лимонний сік – 1 ст. л.

Вершкове масло – 110 г

Перець чилі – 1 трісок.

Сіль – 1 трісок.


Як приготувати


·  1 Відокремте білки від жовтків. Добре збийте яєчні жовтки і лимонний сік в мисці з нержавіючої сталі, кераміки або скла, поки суміш трохи не загусне і не збільшиться в об’ємі.

·  2 Влийте суміш у чашу пароварки або поставте миску з вмістом на водяну баню. Важливо, щоб гаряча вода не доходила до дна миски. Продовжуйте швидко збивати. Коли маса стане пишною, тонкою цівкою влийте охолоджене розтоплене вершкове масло, продовжуючи збивати ще 5 хвилин.

·  3 Потім зніміть соус з вогню, додайте перець чилі і сіль. Збивайте ще 30 секунд і відразу ж поливайте соусом страву.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.