Гнізда з фаршу — Рецепт приготування

гнізда з фаршу рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
50 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 5
Закуски М’ясо

Гнізда з фаршу з яйцем — хороша альтернатива звичним котлет. Запікається страву в духовці, що робить його набагато смачніше і корисніше смаженого м’яса на сковороді.

Страва виглядає незвично і апетитно. Подаючи його на подушці із зелені, ви прикрасите святковий стіл, приємно здивуйте гостей і домочадців. Фарш можете вибрати на свій смак і додати в нього улюблені спеції для більшого аромату.


Інгредієнти для рецепта


Свинячий фарш – 250 г

Яловичий фарш – 250 г

Булка – 1 шт.

Молоко – 1 скл.

Цибуля – 1 шт.

Морква – 1 шт.

Яйце – 6 шт.

Соняшникова олія – 10 мл

Зелень – по смаку

Сіль – по смаку

Чорний перець (мелений) – по смаку


Як приготувати


·  1 Дрібно поріжте цибулю, моркву натріть на дрібній тертці.

·  2 Замочіть здобну булку в молоці на 10-20 хвилин, вичавте.

·  3 У мисці змішайте два види фаршу, овочі, хліб, одне яйце. Додайте сіль і перець.

·  4 Розділіть фарш на 5 частин і сформуйте гнізда.

·  5 Деко змастіть соняшниковою олією або застеліть фольгою, викладіть форми з фаршу. У кожну влийте по одному сирому яйцю і посоліть.

·  6 Випікайте в духовці 35 хвилин при температурі 180 градусів.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.