Глазур для пасок — рецепт приготування

Всім хочеться, щоб паску вийшов і пишним, і смачним, і ошатним, адже це один з головних символів свята. Цукрова глазур на пасці — це не тільки прикраса, вона має і сакральний сенс: означає чисті помисли тих, хто буде заломлювати цей хліб.

Як і багато інших господині, члени редакції «З Смаком» стикалися з певними проблемами при приготуванні білкової глазурі: то білки не збиваються як слід, то тече, щось не застигає … Експериментальним шляхом ми вибрали найвдаліший рецепт глазурі для паски і поспішаємо поділитися ним з вами!


Інгредієнти для рецепта


яєчні білки — 1 шт.

Цукрова пудра — 200-250 г

Лимонний сік — 1-2 ч. л.


Як приготувати


·  1. У глибокій мисці збийте виделкою яєчний білок до появи піни.

·  2. Додайте половину вказаної кількості цукрової пудри і перемішайте. Влийте лимонний сік (для отримання красивого білого кольору).

·  3. Порціями досипьте решту цукрової пудри, не перестаючи розмішувати виделкою або за допомогою міксера на невисокій швидкості. За бажанням можете додати харчовий барвник.

·  4. Наносите глазур на трохи охолонули (але ще гарячі) паски.

Глазур отримують відмінною консистенції: не тече, не кришиться, тримається просто чудово.Спробуйте приготувати глазур цим способом, чекаємо ваших відгуків!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.