Гарячі бутерброди з рибою — рецепт приготування

Бутерброди в духовці можна приготувати з чим завгодно! Скибочку хліба послужить основою і для яєчні, і для грибів, м’яса або овочів під сиром. Якщо у вас є кілька зайвих хвилин вранці, подайте замість звичайних бутербродів запечені: домашні оцінять!

А ми підкажемо вам чудовий рецепт гарячого сендвіча з рибою. Для його приготування підійде ніжне філе минтая, сьомги або заздалегідь промаринуватися кети. Вийде смачну і поживну страву, яке можна подати навіть гостям.


Інгредієнти для рецепта


батон — 1 шт.

минтай — 200 г

яйце — 3 шт.

молоко — 0,5 скл.

Твердий сир — 150 г

сіль — за смаком

Чорний перець (мелений) — за смаком

сметана — 100 мл

кріп — за смаком

Соняшникова олія — 2 ст. л.


Як приготувати


·  1. Наріжте батон скибочками 1-2 см, яйця змішайте з молоком, сир натріть, невеликі шматочки риби необхідно розморозити і обсушити за допомогою серветок.

·  2. Деко змастіть маслом. Занурте кожен шматочок батона в яєчну суміш, викладіть на деко, зверху помістіть рибу, посоліть і поперчіть.

·  3. Сметану змішайте з подрібненим кропом, полийте бутерброди зверху. Присипте тертим сиром.

·  4. Надішліть вироби в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.

Навіть над таким простим стравою можна пофантазувати: рибку можна викласти на подушку з лука або помідорів, а сметану замінити будь-яким соусом, наприклад майонезом. Зберігайте цей рецепт в закладках і не забудьте поділитися ним з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.