Гарячі бутерброди з куркою – рецепт приготування

Гарячі бутерброди з куркою - рецепт приготування

Якщо ви не мислите життя без фастфуда – це блюдо для вас. Якщо ви намагаєтеся харчуватися правильно (або майже правильно) – це блюдо для вас. Якщо ви обожнюєте смачно і ситно поїсти – це блюдо точно для вас. Загалом, відмовитися і не спробувати шансів немає!

Зробити гору гарячих бутербродів одним махом? Нічого простіше немає. Купуєте звичайні булочки «Здоров’я» або ті, що для бургерів, а далі дивіться у вміст холодильника. У нас це запечене куряче м’ясо з сиром і ароматним базиліком. Отже, поїхали!

Інгредієнти для рецепта

  • Булка – 12 шт.
  • Курка – 400 г
  • Кетчуп – 80 мл
  • Моцарелла – 300 г
  • Базилік – 1 пуч.
  • Вершкове масло – 50 г
  • Часник – 3 зуб.
  • Твердий сир – 30 г

Як приготувати

·  1) Куряче м’ясо (грудинка або м’якоть з гомілок) підсмажте або запечіть без солі. Коли охолоне, розберіть на волокна. Це можна зробити заздалегідь.

·  2) Розріжте булочки уздовж навпіл. Нижні частини розкладіть на деко. Зверху викладіть підготовлене куряче м’ясо і полийте кетчупом. З соусом марінара буде пікантніше!

·  3) На курку викладіть тонкі скибочки моцарели і посипте подрібненим базиліком (жменю зелені залиште для приготування заправки). Накрийте верхівками булочок.

·  4) Вершкове масло розтопіть, змішайте його з подрібненим часником, відкладеної жменею базиліка і тертим твердим сиром. Перемішайте.

·  5) Змастіть часниковою заправкою булочки і випікайте 20 хвилин при температурі 175 градусів.

Гарячі бутерброди з куркою — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:


Гора надзвичайно апетитною смакоти, приголомшливо ароматної і соковитою, готова за лічені хвилини. Ми впевнені, що, ваші друзі оцінять цей рецепт!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.