Гарбузовий пиріг Рецепт приготування

гарбузовий пиріг рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
70 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 4
Випічка Та Десерти

Разом з осені настав чудовий сезон гарбуза, а це значить, що треба встигнути вдосталь насолодитися ароматними і апетитним стравами з цього овоча. Крім фантастично смачних супів і рагу, з гарбуза можна робити вишукані десерти.

І сьогодні «Зі Смаком» поділиться з вами одним з таких рецептів. Цей американський гарбузовий пиріг сподобається навіть тим, хто не любить гарбуз, адже випічка просто тане в роті…


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно – 400 г

Вершкове масло – 250 г

Яйце – 3 шт.

Гарбуз – 900 г

Цукор – 200 г

Вершки – 200 мл

Ваніль – по смаку

Кориця – по смаку

Сіль – по смаку


Як приготувати


·  1 У велику миску просійте борошно і додайте сіль. Потім додайте розм’якшене масло і перетріть його з борошном руками. Потім влийте 1 яйце і замісити тісто.

·  2 Скачайте тісто в кулю і відправте його в холодильник на 30 хвилин.

·  3 У цей час очистіть гарбуз і видаліть насіння. Після наріжте м’якоть кубиками і протушкувати в невеликій кількості води до м’якості.

·  4 Подрібніть готову гарбуз у блендері, маса повинна стати однорідною.

·  5 дістаньте Тісто з холодильника і розкачайте його, потім викладіть у форму для випікання. Проколіть його в декількох місцях виделкою і відправте в розігріту до 190 градусів духовку на 12 хвилин.

·  6 В цей час збийте пюре з гарбуза з рештою яйцями, цукром, вершками, додайте ваніль, корицю і посоліть.

·  7 Вилийте начинку у форму з тестом, після чого відправте в духовку ще на 45 хвилин і печіть при 180 градусах.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.