Гарбузові маффіни з шоколадом – рецепт приготування

В осінні холоди до вечірнього чаювання хочеться смачної солодкої випічки. І хоча рука так і тягнеться за черговою печивом, ми розуміємо, як довго потім доведеться працювати в тренажерному залі, щоб влітку влізти в той самий купальник.

Ці мафіни з гарбуза – саме те, що треба їсти восени з чайком. Випічка виходить низькокалорійної, але при цьому жахливо смачною. Якщо ви боїтеся поправитися – начините їх чорним шоколадом, хоча можна додавати і молочний, і білий.


Інгредієнти для рецепта


Пшенична цільнозерновий мука – 250 г

Коричневий цукор – 3 ст. л.

сіль – 1 ч. л.

розпушувач – 0,5 ч. л.

кориця – 0,5 ч. л.

гарбуз – 300 г

кефір – 100 мл

мед – 3 ст. л.

Оливкова олія – 60 мл

яйце – 2 шт.


Як приготувати


·1 Відваріть гарбуз і перетріть її в блендері. Відберіть один стакан.

·2 Гарненько змішайте всі сухі інгредієнти. В іншому посуді з’єднайте рідкі. Додайте суміш до сухих продуктів і швидко перемішайте.

·3 Викладайте в кожну формочку одну столову ложку тесту. Покладіть зверху шматочок будь-якого шоколаду, який ви любите. Покрийте ще однією ложкою тесту.

·4 Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 15-20 хвилин.

Подавайте маффіни з чаєм, кавою, какао, гарячий шоколад. Насолоджуйтесь осіннім затишком і діліться рецептом з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.