Гарбузове суфле – рецепт приготування покроковий з фото

Гарбузове суфле

Один з найпопулярніших інгредієнтів для приготування їжі восени – звичайно ж, гарбуз. Цей плід готують як самостійну закуску або гарнір, включають і в основні страви, і в десерти.

Саме десерт з гарбуза ми пропонуємо вам приготувати сьогодні. Це легке, шалено смачне і дуже ароматне суфле нікого не залишить байдужим!

Інгредієнти для рецепта

  • Гарбуз – 400 г;
  • Жовтки – 1 шт.;
  • Яєчні білки – 1 шт.;
  • Апельсин – 1 шт.;
  • Тертий корінь імбиру – 1 ч. л.;
  • Молоко – 150 мл;
  • Рідкий мед – 1 ч. л.;
  • Гвоздика – 2 шт.;
  • Морська сіль – 1 трісок.

Як приготувати

1) Зніміть з гарбуза шкірку. Наріжте м’якоть невеликими кубиками. Залийте водою і відваріть 15-20 хвилин. Злийте з готового гарбуза воду і охолодіть.

Гарбузове суфле

2) Розітріть гвоздику в ступці. Дрібно натріть цедру. Відіжміть сік з апельсина.

Гарбузове суфле

3) З’єднайте всі інгредієнти, крім білка і солі. Перетріть блендером до однорідного пюре.

Гарбузове суфле

4) З’єднайте білок з сіллю, збийте до міцних піків і введіть в отриману масу.

Гарбузове суфле

5) Налийте в глибоку форму або деко гарячу воду до половини. Розлийте суфле по невеликим формочкам і опустіть у воду.

Гарбузове суфле

6) Випікайте суфле в розігрітій до 180 градусів духовці 20-25 хвилин – воно має злегка охолонути і добре пропектися.

Гарбузове суфле — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:


Подавайте готове суфле теплим з молоком або какао. Насолоджуйтесь ароматом і смаком страви, і обов’язково розкажіть про нього друзям!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.