Гарбузове суфле – рецепт приготування

Один з найпопулярніших інгредієнтів для приготування їжі восени – звичайно ж, гарбуз. Цей плід готують як самостійну закуску або гарнір, включають і в основні страви, і в десерти.

Саме десерт з гарбуза ми пропонуємо вам приготувати сьогодні. Це легке, шалено смачне і дуже ароматне суфле нікого не залишить байдужим!


Інгредієнти для рецепта


гарбуз – 400 г

жовтки – 1 шт.

яєчні білки – 1 шт.

апельсин – 1 шт.

Тертий корінь імбиру – 1 ч. л.

молоко – 150 мл

рідкий мед – 1 ч. л.

гвоздика – 2 шт.

Морська сіль – 1 трісок.


Як приготувати


·1 Зніміть з гарбуза шкірку. Наріжте м’якоть невеликими кубиками. Залийте водою і відварюють 15-20 хвилин. Злийте з готової гарбуза воду і охолодіть.

·2 Розітріть гвоздику в ступці. Дрібно натріть цедру. Відіжміть сік з апельсина.

·3 З’єднайте всі інгредієнти, крім білка і солі. Перетріть блендером до однорідної пюре.

·4 З’єднайте білок з сіллю, збийте до міцних піків і введіть в отриману масу.

·5 Налийте в глибоку форму або деко гарячу воду до половини. Розлийте суфле по невеликих формочках і опустіть у воду.

·6 Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 20-25 хвилин – суфле має злегка охолонути і добре пропектися.

Подавайте готове суфле теплим з молоком або какао. Насолоджуйтесь ароматом і смаком страви, і обов’язково розкажіть про нього друзям!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.