Гарбузова запіканка – рецепт приготування

Ця смачна і абсолютно нескладна в приготуванні запіканка з гарбуза стане відмінним сніданком для всієї родини. Однак її можна подавати до чаю і на вечерю.

Смачне і корисне ласощі неодмінно сподобається дітям, а також дорослим, які сидять на дієті або просто стежать за фігурою. По-перше, гарбуз – низькокалорійний продукт, а по-друге, ця ніжна запіканка готується без додавання борошна і цукру.


Інгредієнти для рецепта


гарбуз – 600 г

манка – 0,5 скл.

яйце – 2 шт.

Оливкова олія – 3 ст. л.

сіль – 0,25 ч. л.

Вершковий сир – за смаком

Гарбузове насіння – за смаком


Як приготувати


·1 Очищену і помиту гарбуз натерти на тертці.

·2 Збити яйця з сіллю і тільки потім з’єднати з гарбузової масою. Так запіканка вийде більш повітряної. Ретельно перемішати.

·3 Додати 4-5 столових ложок манної крупи, перемішати. І залишити на 5-10 хвилин, щоб манка розбухла.

·4 Потім влити оливкове масло. Втім, його можна замінити будь-яким іншим рослинним маслом без яскраво вираженого смаку.

·5 Тепер потрібно висипати залишилася манку. Важливо стежити за її кількістю – суміш не повинна бути занадто рідкою або занадто густий. Ретельно розмішати.

·6 Вилити масу в змащену олією форму і поставити в розігріту духовку.

·7 Запікати в духовці близько півгодини при температурі 180-200 градусів.

·8 За 5 хвилин до готовності додати в запіканку нарізаний невеликими шматочками сир.

·9 Дістати готову запіканку і посипати зверху гарбузовим насінням. Остудити.

Як бачите, все дуже просто. З процесом приготування впорається будь-яка починаюча господиня. Поділіться рецептом з друзями, впевнені – їм теж сподобається!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.