Гарбузова каша з пшоном – рецепт приготування

Які страви ви віддаєте перевагу їсти на сніданок?
Це повинно бути щось легке, щоб не перевантажувати шлунок, і в той же час ситне, щоб зарядити вас енергією на цілий день. Для ранкового прийому їжі найкраще підходять різноманітні каші, адже саме вони мають і тим, і іншим властивістю.

Осінь – найкраща пора для всіх любителів каш, адже саме зараз можна снідати не тільки звичною вівсянкою або гречкою. Зараз саме час готувати гарбузову кашу. Ми поділимося з вами шикарним рецептом приготування гарбузово-пшоняної каші. Спробуйте, вам однозначно сподобається!


Інгредієнти для рецепта


молоко – 3 скл.

пшоно – 1 скл.

гарбуз – 500 г

цукор – 1 ч. л.

сіль – 0,5 ч. л.


Як приготувати


·1 Вимийте і насухо витріть гарбуз. Очистіть її від шкірки і наріжте дрібними кубиками.

·2 Пшоно промийте і обшпарте окропом. Щоб воно стало м’яким, можете поварити його протягом 10 хвилин.

·3 Помістіть в каструлю гарбуз, влийте молоко, додайте пшоно, сіль і цукор.

·4 Постійно помішуючи, варіть гарбуз з пшоном на повільному вогні протягом 15-20 хвилин до загустіння.

·5 Коли каша загусне, перекладіть її в горщик або каструлю і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.

Вітаємо, ситна гарбузова каша готова! Якщо хочете схуднути, можете не додавати в нього цукор, просто втрутився в неї трохи меду після приготування. Зберігайте рецепт собі в закладки і обов’язково діліться ним з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.