Гарбузова каша з пшоном – рецепт приготування

Гарбузова каша з пшоном - рецепт приготування

Яким стравам ви віддаєте перевагу на сніданок?

Це повинно бути щось легке, щоб не перевантажувати шлунок, і в той же час ситне, щоб зарядити вас енергією на цілий день. Для ранкового прийому їжі найкраще підходять різноманітні каші, адже саме вони обладають і тою, і іншою властивістю.

Осінь – найкраща пора для всіх любителів каш, адже саме зараз можна снідати не тільки звичною вівсянкою або гречкою. Зараз саме час готувати гарбузову кашу. Ми поділимося з вами шикарним рецептом приготування гарбузово-пшоняної каші. Спробуйте, вам однозначно сподобається!

Інгредієнти для рецепта

  • Молоко – 3 скл.;
  • Пшоно – 1 скл.;
  • Гарбуз – 500 г;
  • Цукор – 1 ч. л.;
  • Сіль – 0,5 ч. л.

Як приготувати

1) Вимийте і насухо витріть гарбуз. Очистіть його від шкірки і наріжте дрібними кубиками.

2) Пшоно промийте і обшпарте окропом. Щоб воно стало м’яким, можете поварити його протягом 10 хвилин.

3) Помістіть в каструлю гарбуз, влийте молоко, додайте пшоно, сіль і цукор.

4) Постійно помішуючи, варіть гарбуз з пшоном на повільному вогні протягом 15-20 хвилин до загустіння.

5) Коли каша загусне, перекладіть її в горщик або каструлю і поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.

Вітаємо, ситна гарбузова каша готова!

Гарбузова каша з пшоном — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:

Зберігайте рецепт собі в закладки і обов’язково діліться ним з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.