Галушки «Пікантні» – рецепт приготування

Якщо ви не знаєте, чим здивувати своїх рідних, ви потрапили за адресою. Ми хочемо поділитися з вами рецептом дуже ситного і смачного блюда, яке прийшло до нас з Європи. Галушки зазвичай готують з борошна та яєць, їх подають до супу. Сьогодні можна наштовхнутися на багато цікавих рецептів галушок, і цей – не виняток.

Галушки «Пікантні» – борошняний виріб з начинкою з фаршу. Воно виходить дуже ніжним і ситним.Ви можете подавати такі галушки як доповнення до першої страви або ж як повноцінне другу страву.Спробуйте, вам точно сподобається!


Інгредієнти для рецепта


Мал – 1 ст. л.

Картопля – 3-4 шт.

Цибуля – 2 шт.

яйце – 2 шт.

Болгарський перець – 1 шт.

свинячий фарш – 500 г

Пшеничне борошно – 130 г

часник – 3-4 зуб.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·  1. Відваріть рис до напівготовності в підсоленій воді.

·  2. Помістіть його в блендер, додайте тертий на дрібній тертці картопля, яйця і борошно. Додайте сіль і перець. Вимісити тісто.

·  3. Змочіть руки в рослинній олії і розділіть тісто на невеликі кульки.

·  4. Обсмажте фарш в сковороді на рослинній олії, додайте подрібнені цибулю, часник і перець. Фарш посоліть і поперчіть. Залиште начинку остигати.

·  5. Коли начинка охолоне, викладіть її на шматочки тіста. Защипніть краю і сформуйте галушки.

·  6. Закип’ятіть воду, додайте сіль і перець. Варіть галушки до тих пір, поки вони не спливуть на поверхню води.

·  7. Тим часом можете обсмажити подрібнену цибулю на сковороді, щоб подати з ним готові галушки.

Вітаємо, ситні галушки готові! У процесі приготування можете додавати улюблені спеції. Подавайте їх з обсмаженою цибулею і охолодженої сметаною. Поділіться цим простим рецептом зі своїми друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.