Фруктовий торт – рецепт приготування

Взагалі незрозуміло чому, але так вийшло, що фруктові десерти – прерогатива літнього сезону. Саме в цей час ми готуємо їх часто і багато. І за барвистими ягодами ми рідко звертаємо увагу на крем, коржі, посипання. Використовувати сезонні фрукти – не єдиний варіант. Чому б не створити справжнє тропічне настрій і в зимовий період?

Торт «Тропиканка» – ідеальний варіант легкого, яскравого і смачного десерту. Замість звичних бісквітних коржів – оригінальні грати з тіста, заповнена різноманітними фруктами і заварним кремом. Коли хочеться неймовірного в усіх відношеннях частування, вибирайте тільки даний десерт.


Інгредієнти для рецепта


вода – 200 мл

маргарин – 150 г

сіль – 0,5 ч. л.

Пшеничне борошно – 370 г

яйце – 7 шт.

молоко – 1 л

цукор – 250 г

Вершкове масло – 300 г

ванілін – 5 г

коньяк – 2 ст. л.

банан – 2 шт.

персик – 2 шт.

ківі – 2 шт.

апельсин – 1 шт.

желе – 16 г


Як приготувати


·1 Для тесту потрібно закип’ятити воду з сіллю і маргарином. Поки маса ще на плиті, додайте туди 2 склянки борошна. Остудіть масу, а після додайте 6 яєць. Гарненько все змішайте.

·2 Візьміть пергаментний папір. Змастіть її невеликою кількістю вершкового масла. Заповніть тестом кондитерський мішок. Намалюйте тестом на пергаменті контур торта, а після заповніть середину, зробивши клітини 3 х 3. Виставте температуру на 180 ° С. Надішліть в духовку на 25 хвилин.

·3 Поки перший корж в духовці, зробіть ще 3. В результаті у вас повинно вийти 2 коржі з прямими клітинами і 2 з клітинами по діагоналі.

·4 Зваріть крем. Закип’ятіть молоко. Додайте склянку цукру. Окремо змішайте 4 ст. л. борошна і 1 яйце. Помішуючи, додайте борошняну масу в молоко. Варіть, поки все не загусне. Після зачекайте, поки маса повністю охолоне і додайте коньяк, вершкове масло, а також ванілін. Збийте все міксером.

·5 Почніть збирати торт. Наріжте фрукти. Візьміть плоску тарілку. Викладіть перший корж. Заповніть прогалини в решітці шматочками фруктів. Змастіть кремом. Виконайте те ж з рештою коржами.

·6 Верхній корж потрібно змастити кремом, але вже без фруктів в клітинах.

·7 Викладіть тонко нарізані фрукти зверху на крем. Приготуйте спеціальне желе для тортів згідно з інструкцією на упаковці. Залийте їм фрукти. Залиште його на ніч просочитися.

Любителі десертів помилково вважають, що торт без кілограма цукру, шоколаду, горіхів і сухофруктів – НЕ торт зовсім. Прийшов час спростувати цю абсурдну ідею. Приготуйте торт «Тропиканка», і ви побачите, що десерт може бути іншим: простіше, краще, смачніше. Розвійте сумніви інших ласунів, поділившись з ними цим рецептом.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.