Фрукти і овочі краще їсти зі шкіркою

фрукти і овочі краще їсти зі шкіркою
На думку експертів, в процесі приготування фруктів і овочів люди часто викидають найкорисніші частини. Наприклад, у верхніх шарах цибулі міститься багато кверцетину, який знижує тиск і запобігає блокаду артерій, володіє протизапальними і антигістамінними властивостями.

Кірки від дині містять амінокислоту цитрулін, яка важлива для розширення судин і підтримки нормальної циркуляції крові, допомагає боротися з сексуальною дисфункцією і серповидно-клітинною анемією.

Апельсинова кірка є джерелом клітковини, флавоноїдів і вітамінів, а також містить д-лімонен, який допомагає боротися з печією і покращує травлення. Вітамін С зміцнить імунітет і допоможе боротися з респіраторними захворюваннями. Екстракт з неї можна використовувати як антибактеріальний засіб. Апельсинова кірка може відбілити зуби, а пектини і клітковина, які містяться в білій частині кірки, зменшать апетит.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.