Фріттата – рецепт приготування

Страви італійської кухні відрізняються великою кількістю свіжих овочів, трав і спецій. Навіть звичайний омлет з таким набором стає шедевральний твором, а називають його фріттата.

Фріттату прийнято готувати на повільному вогні або в духовці в спеціальній сковороді з двома ручками, а всі інгредієнти повинні містити мінімальну кількість води. Наприклад, для приготування оригінальної фріттати томати очищають від соковитої середини з насінням, а потім трохи підсушують. «З Смаком»радить скористатися цим трюком!


Інгредієнти для рецепта


яйце – 6 шт.

Болгарський перець – 1 шт.

цукіні – 100 г

Зелена цибуля – 1 Пуч.

помідор – 2 шт.

оливки – за смаком

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

Твердий сир – 100 г

базилік – за смаком

Вершкове масло – 2 ст. л.


Як приготувати


·  1. Цукіні, 1 помідор і солодкий перець наріжте однаковими кубиками середнього розміру, зелена цибуля подрібніть. Сковороду рясно змастіть маслом і обсмажте овочі на середньому вогні. Посоліть і поперчіть.

·  2. Яйця збийте, додайте трохи солі.

·  3. Обсмажені овочі викладіть у форму для запікання, залийте яйцем. Зверху викладіть нарізану тонкими кільцями помідор, тертий сир і листя базиліка.

·  4. Випікайте фриттату 15 хвилин при температурі 200 градусів, потім вимкніть духовку і дайте страві постояти ще 10 хвилин, не відкриваючи дверцята. Готовий омлет прикрасьте оливками.

Ви можете вибрати будь-яку начинку для фріттати: шинку, ковбаски, картопля, гриби, зелений горошок … Список залежить від ваших особистих переваг і вмісту холодильника. Якщо вам сподобався рецепт омлету по-італійськи, діліться ідеєю з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.