Фрикадельки з овочевим рагу — Рецепт приготування

фрикадельки з овочевим рагу рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
90 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 4
М’ясо Овочі

Звичайні котлети на вечерю вже давно всім набридли. Якщо ви постійно шукайте цікаві рецепти нових страв, щоб порадувати своїх близьких смачною вечерею, «Зі Смаком» пропонує вам приготувати шалене овочеве рагу з фрикадельками.

Вам не треба буде готувати до нього гарнір, тому це заощадить ваші сили і час. Блюдо виходить гармонійним, соковитим і з насиченим смаком. Якщо ви надумаєте приготувати це рагу з фрикадельками, то смачний і яскравий вечерю вам гарантований!


Інгредієнти для рецепта


Яловичий фарш – 500 г

Яйце – 1 шт.

Панірувальні сухарі – 50 г

Цибуля – 2 шт.

Помідор – 2 шт.

Морква – 1 шт.

Болгарський перець – 1 шт.

Часник – 2 зуб.

Розмарин – 1 ч. л.

Базилік – 1 ч. л.

Горошок – 200 г

Шафран – 2 трісок.

Вода – 550 мл

Петрушка – 1 пуч.

Вершкове масло – 2 ст. л.

Соняшникова олія – по смаку

Цукор – 1 ст. л.

Пшеничне борошно – по смаку

Чорний перець (мелений) – по смаку

Сіль – по смаку


Як приготувати


·  1 Для початку вам необхідно приготувати фрикадельки. Для цього подрібніть в блендері 1 цибулину, змішайте її з фаршем, посоліть, поперчіть, додайте 50 мл води і перемішайте.

·  2 Всипте панірувальні сухарі, додайте яйце і вимісити фарш. З нього сформуйте фрикадельки розміром з волоський горіх і обваляйте їх у борошні.

·  3 Викладіть фрикадельки на сковороду і обсмажте на рослинному маслі до золотистого кольору.

·  4 Доки вони обсмажуються, очистіть і наріжте овочі для рагу.

·  5 У сотейнику розтопіть вершкове масло і обсмажте в ньому одну подрібнену цибулю до прозорості.

·  6 Додайте до неї моркву, болгарський перець. Обсмажуйте, поки овочі не стануть м’якими. Після додати терті на тертці томати, 500 мл води (бажано і гарячої кип’яченої). Посоліть і поперчіть, додайте цукор, розмарин, базилік, тертий часник, перемішайте все і доведіть до кипіння. Накрийте рагу кришкою і тушкуйте близько півгодини на повільному вогні.

·  7 Після цього викладіть фрикадельки в рагу і тушкуйте ще 10 хвилин.

·  8 Далі додайте зелений горошок, шафран (можна замінити куркумою) і тушкуйте ще 10 хвилин.

·  9 В самому кінці додайте нарізану петрушку і вимкніть вогонь.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.