Французький хліб – рецепт приготування

Хрусткий і ароматний, свіжий французький хліб – це не звичне доповнення до першої страви або основа для бутерброда! Це цілком самостійна апетитна випічка, пізнати всі тонкощі приготування якої, прагнуть пекарі усього світу.

Сьогодні «З Смаком» поділиться з улюбленими читачами хитрістю випікання французького хліба у вигляді косички. Метод може спочатку здатися досить дивним, але в процесі ви зрозумієте, наскільки зручний такий спосіб.


Інгредієнти для рецепта


Сухі дріжджі – 1 ст. л.

вода – 250 мл

цукор – 3 ст. л.

сіль – 0,5 ч. л.

Соняшникова олія – 80 мл

жовтки – 1 шт.

Пшеничне борошно – 250 г

кунжут – 25 г


Як приготувати


·  1. Вам знадобиться великий пакет із застібкою. У нього необхідно помістити дріжджі, воду, цукор, сіль, масло і 220 г борошна.

·  2. Застебніть пакет і замісіть тісто.

·  3. Наберіть в глибоку миску теплу воду і помістіть в неї пакет з тестом на 30 хвилин.

·  4. Всипте в пакет решту борошна і обомніте його.

·  5. Залиште пакет в спокої на 60 хвилин для того, щоб тісто піднялося.

·  6. Дістаньте тісто з пакета, розділіть його на 3 рівні частини, сформуйте з кожної ковбаску.

·  7. Сплетіть з ковбасок косичку.

·  8. Змастіть хліб жовтком і посипте кунжутом.

·  9. Випікайте 40 хвилин при температурі 180 градусів.

Французький хліб прийнято з’їдати відразу після того, як він охолоне: така випічка зберігається недовго.Здивуйте своїх гостей цим хрустким задоволенням, а рецептом діліться з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.