Французькі тости – рецепт приготування

Тости по-французьки – чудова ідея для ненудного сніданку. Швидко, смачно, до того ж можна до нескінченності експериментувати з формою подачі і начинками.

Приготування цієї страви досить невибагливо: вмочити скибочки хліба в солодку яєчно-молочну суміш і підсмажити. «З Смаком» пропонує піти далі і зробити грінки-трубочки на французький манер з вибуховим апельсиновим ароматом!


Інгредієнти для рецепта


Тостовий хліб – 1 шт.

Сиркова маса – 150 г

апельсинова цедра – 2,5 ч. л.

яйце – 2 шт.

молоко – 100 мл

цукор – 100 г

Вершкове масло – 3 ст. л.

Апельсиновий сік – 300 мл

ванільний екстракт – 0,5 ч. л.

крохмаль – 2 ч. л.


Як приготувати


·  1. Приготуйте апельсиновий сироп. Змішайте в сотейнику апельсиновий сік, крохмаль і 80 г цукру, поставте на середній вогонь, доведіть до кипіння, поваріть трохи, помішуючи, до загустіння. Зніміть масу з вогню, влийте ванільний екстракт, додайте 2 ч. л. апельсинової цедри і 1 ст. л. вершкового масла.

·  2. Ображати скоринки з кожного тосту і за допомогою качалки тонко розкачати кожну скибочку.

·  3. У мисці змішайте сирну масу з залишилася апельсиновою цедрою. Намажте солодкою начинкою розкатані скибочки хліба і поверніть кожен в трубочку.

·  4. Збийте яйця з молоком і цукром, що залишився. Занурюйте трубочки в цю суміш, потім смажте на добре розігрітій сковороді з додаванням вершкового масла. Подавайте, полив ароматним апельсиновим сиропом.

Блюдо чудово виглядає і, без сумніву, стане фішкою меню вихідного дня. До речі, густий апельсиновий сироп можна зберігати в холодильнику протягом тижня (якщо ніхто не з’їсть його відразу). Поділіться кулінарним натхненням і цим рецептом з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.