Французькі грінки – рецепт приготування

Коли часу на повноцінний десерт немає, а солоденького хочеться, вам дуже придасться цей рецепт. Навіть якщо гості зайшли несподівано, і потрібно подати щось до чаю, вже через кілька хвилин вашу кухню наповнять чудові аромати ванілі, кориці і свіжої випічки.

Цей рецепт придумали на території сучасної Франції ще в IV або V столітті, тобто коли такої країни навіть не існувало. Але навіть через століття ці чудові тости – один з найулюбленіших сніданків!


Інгредієнти для рецепта


Тостовий хліб – 300 г

молоко – 1,5 скл.

яйце – 4 шт.

Коричневий цукор – 3 ст. л.

кориця – 0,5 ч. л.

Соняшникова олія – 2 ст. л.

сіль – 0,25 ч. л.

ванільний екстракт – 1 ст. л.


Як приготувати


·1 Якщо ви використовуєте свіжий хліб, варто підсушити його в духовці по 8 хвилин з кожного боку.

·2 Збийте молоко, яйця, цукор, корицю, масло і ваніль у великій мисці, поки маса не стане однорідною. Вилийте суміш у велику форму для випічки або іншу велику ємність. Умочіть хліб в суміш кожною стороною на 20 секунд, потім перенесіть на окремий лист для випічки.

·3 Розігрійте духовку до 90 градусів, щоб зберегти приготовані тости теплими.

·4 Налийте в сковорідку масло і розігрійте на повільному вогні. Викладіть шматочки хліба в сковорідку і підсмажте до золотисто-коричневого кольору, приблизно від 3 до 4 хвилин, потім переверніть і смажте ще 3-4 хвилини.

·5 Переносите готові тости на деко і розміщуйте в духовку, поки не приготуєте потрібне вам кількість.

Подавайте теплими з маслом, цукровою пудрою і кленовим сиропом або медом. Можете використовувати свіжі фрукти або джем. Насолоджуйтесь і діліться рецептом з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.