Французьке тісто – рецепт приготування

Найсмачніша, вишукана, досконала і ароматна – все це французька випічка. Вона популярна далеко за межами Європи. Перше, що спадає на думку, коли ви чуєте про ідеальні хлібобулочних виробах, – хрусткий багет і дивно пишний круасани. Здається, що повторити ці шедеври будинку – завдання з області фантастики.

З цим рецептом тіста для булочок все дуже навіть просто. А ось начинку ви вже виберете самі. Залишимо для вас невелику підказку: такі булочки просто ідеальні, якщо в якості начинки взяти джем або сир з родзинками, свіжі ягоди або ж шоколадно-молочний мус.


Інгредієнти для рецепта


молоко – 1 скл.

Сухі дріжджі – 11 г

цукор – 3 ст. л.

Пшеничне борошно – 3 скл.

маргарин – 200 г


Як приготувати


·1 В глибокій ємності змішайте тепле молоко, дріжджі і 1,5 ст. л. цукру. Відставте суміш в сторону на 15 хвилин.

·2 Коли на поверхні з’являться перші бульбашки, додайте маргарин, пшеничне борошно, а також цукор, що залишився. Замісити тісто. Ідеальне тісто не дуже рідке і не круте.

·3 Перекладіть тісто в чисту ємність. Присипте його борошном і накрийте харчовою плівкою. Відставте його в сторону на 20 хвилин.

·4 Через 20 хвилин вимішайте тісто ще раз. Відставте в сторону ще на 10 хвилин. Готово.

З шматочків тесту ви можете сформувати булочки або спекти пироги з начинкою. Випічка вийде ідеальною, як на сковороді, так і в духовці. Ніжна, повітряна і м’яка – вона перенесе вас до Франції менше, ніж за годину. Якщо ви любите солоденьке, додайте в тісто корицю або цукор, апельсинову або лимонну цедру. Тоді навіть булочки без начинки будуть неймовірно смачними. Розкажіть про рецепт друзям. Випічку з такого тесту повинен вміти готувати кожен.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.