Форшмак з оселедця — Рецепт приготування

форшмак з оселедця: рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
60 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 5
Закуски Риба

Існує безліч рецептів «правильного» форшмаку. Але кожна господиня готує його по-своєму і вносить свої корективи в рецепт, покращуючи блюдо. Основа рибного форшмаку, звичайно ж, оселедець. Вона обов’язково повинна бути присутнім!

Ми підготували для вас один з кращих рецептів цієї страви єврейської кухні. Якщо ще і цікаво подати форшмак, то він здатний здивувати ваших гостей. Ловіть ідею на фото. Сподіваємося, вам сподобається!


Інгредієнти для рецепта


Оселедець – 1 шт.

Яйце – 2 шт.

Яблуко – 2 шт.

Батон – 50 г

Цибуля – 1 шт.

Гірчиця – 1 ст. л.

Оцет – 1 ч. л.

Соняшникова олія – 70 мл

Сіль – по смаку


Як приготувати


·  1 Підготуйте філе оселедця малосольною, залийте сухий батон водою, дайте йому набрякнути. Очистіть яблука, цибулю і варені яйця. Пропустіть всі компоненти через м’ясорубку.

·  2 Добре перемішайте фарш. Додайте гірчицю, 9%-й оцет і рослинне масло. Якщо додати замість рослинного масла вершкове, консистенція вийде більш щільною. Ще раз все перемішайте. Посоліть і помістіть форшмак в холодильник на ніч.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.