Фінські млинці – рецепт приготування

Ледачі млинчики по-фінськи, паннукакку, – випічка для тих, хто любить смачно поїсти і при цьому не бажає чергувати над плитою цілу вічність. Справа в тому, що випікається десерт одним пластом на деку, а потім розрізає на шматочки або згортається рулетом.

Виходить, що самий трудомісткий процес виключений, адже випікання не вимагає постійної присутності господині на кухні. «З Смаком» пропонує зробити чудове млинцеве ласощі з сирною начинкою, взявши за основу рецепт фінської випічки.


Інгредієнти для рецепта


молоко – 500 мл

Пшеничне борошно – 250 г

Вершкове масло – 50 г

яйце – 3 шт.

цукор – 5 ст. л.

сіль – 1 трісок.

розпушувач – 1 трісок.

Сир – 200 г

вишня – за смаком


Як приготувати


·  1. Яйця збийте з 3 ст. л. цукру, влийте молоко, всипте борошно, змішане з розпушувачем, заважайте до зникнення грудочок.

·  2. Вершкове масло розтопіть на повільному вогні, влийте тонкою цівкою в тісто, додайте сіль.

·  3. Деко (приблизний розмір 40 х 40 см) застеліть пергаментом, змастіть будь-яким маслом. Вилийте тісто на деко.

·  4. Духовку розігрійте до 200 градусів, відправте млинець випікатися протягом 15-20 хвилин.

·  5. У цей час приготуйте начинку: сир розімніть вилкою, перетріть з цукром, що залишився.

·  6. На злегка остиглий млинець викладіть сир і вишні. Замість вишень можна використовувати варення, джем або заморожені ягоди.

·  7. Поверніть млинець рулетом, наріжте на шматочки. Перед подачею присипте цукровою пудрою.

У процесі випічки млинець повинен добре піднятися, трохи охолонувши, він опуститься, стане відмінним полотном для начинки. Додавши в тісто меншу порцію цукру, ви отримаєте основу для наслідках наповнювачів, наприклад шинки, сиру, солоного сиру. Цим універсальним рецептом варто поділитися з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.