Фарширований перець у духовці — Рецепт приготування

фарширований перець у духовці рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
90 хвилин
Складність:
Складно
Порцій: 6
М’ясо Овочі

Болгарська або солодкий перець, не зважаючи на його назву, потрапив до нас з Північної Америки. На цьому континенті він до цих пір зустрічається в дикому вигляді. Коли Колумб привіз перець в Європу, йому відразу ж знайшли застосування в різних стравах. Паприку почали додавати в різні салати, маринувати, робити з нього ароматні приправи і додавати в гарячі, так і холодні страви. Цей продукт чудово поєднується і з м’ясом, і з рибою.

Фарширований перець — один з моїх улюблених способів приготування цього овоча. По-перше, тому що існує маса варіантів начинки. А по-друге, тому що кожен з них незабутньо смачний! Сьогодні «Зі Смаком» пропонує вам приготувати це блюдо з рисом і фаршем в духовці.


Інгредієнти для рецепта


Свинина — 1 кг

Болгарський перець — 12 шт.

Морква — 2 шт.

Цибуля — 2 шт.

Рис — 180 г

Хмелі-сунелі — 1 ч. л.

Часник — 3 зуб.

Томатна паста — 1 ст. л.

Сметана — 4 ст. л.

Кріп — 1 пуч.

Петрушка — 1 пуч.

Вода — 250 мл

Соняшникова олія — 2 ст. л.

Сіль — по смаку

Чорний перець (мелений) — по смаку


Як приготувати


·  1 Пропустіть м’ясо через м’ясорубку. Моркву очистіть і натріть його на крупній тертці. Дрібно наріжте цибулю, попередньо очистивши його. Рис промийте і відваріть до плуготовности в злегка підсоленій воді і змішати його з фаршем і овочами. Після додайте хмелі-сунелі, чорний перець і сіль за смаком. Вимісіть начинку.

·  2 перець Очистіть від насіння і нафаршируйте його заготовленої начинкою.

·  3 Укладіть перець у глибоку форму для випікання, якщо весь не поміщається, можна розкласти по пакетах з застібкою і заморозити.

·  4 Тепер необхідно приготувати соус, в якому буде запікатися перець. Для цього спочатку очистіть цибулю і наріжте його четвертинками кілець. Обсмажте на соняшниковій олії до прозорості. На дрібній тертці натріть моркву і викладіть її на сковороду, як тільки вона почне міняти колір, додайте томатну пасту. Трохи пізніше додайте роздавлений часник і сметану, перемішайте, додайте сіль і перець за смаком. Протушкувати ще хвилин 5. Після додайте воду і залиште ще на 5 хвилин.

·  5 Залийте перці приготованим соусом і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на годину.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.